Met deze tips geef je je auto zelf gemakkelijk een make-over

Hoe mooi je je auto ook vindt, waarschijnlijk raak je er op gegeven moment op uitgekeken. Je hoeft dan niet gelijk een nieuwe auto te kopen: je kan je oude auto ook prima zelf een ander uiterlijk geven. Hoe je dat doet, lees je in deze blog. 

Nieuw interieur 

Zelf kijk je waarschijnlijk het vaakst tegen het interieur van je auto aan en daarom kan je dat het best als eerste aanpakken. Hierin kan je veel verschillende dingen aanpakken. Zo kan je bijvoorbeeld een nieuw stuur, pedalen of versnellingspook installeren. Ook kan je kiezen om je auto te voorzien van allerlei accessoires, bijvoorbeeld de klassieke dobbelstenen of een andere leuke hanger aan de achteruitkijkspiegel. En de écht handigen onder ons kunnen ervoor kiezen om hun autostoelen te voorzien van een andere stof.

Spraydip

Spraydip is een soort verflaag die je zelf bovenop de huidige verflaag van je auto aan kan brengen. Het is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en finishes en is dus een eenvoudige manier om je auto van een nieuwe kleur te voorzien. Naast dat het makkelijk aan te brengen is, is Spraydip ook weer supereenvoudig en krasvrij te verwijderen wanneer je weer toe bent aan een nieuw kleurtje. Hoewel je je hele auto kan Spraydippen, kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen je velgen te voorzien van een ander kleurtje!

Stickers

Ten slotte zijn stickers een makkelijke én goedkope manier om je auto op te pimpen. Ook hier zijn er veel opties en zijn de mogelijkheden eindeloos. Ga bijvoorbeeld voor een racestreep op je dak, of voorzie je auto van de logo’s van toffe merken. De grootste voordelen van stickers op je auto zijn dat ze makkelijk weer te verwijderen zijn en dat je het zo bont kan maken als dat je zelf wil.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *