Dit zijn de 4 redenen waarom u zou moeten kiezen voor de Ford F150

De Ford F150 is al 40 jaar lang Amerika’s best verkochte truck, maar wordt nu ook in Nederland een steeds vaker gezien model. Hij is robuust, betrouwbaar en capabel, maar is ook comfortabel en technisch vooruitstrevend. Dus of u nu een lading hout vervoert of de gehele familie meeneemt op een weekendje weg; de F150 is de auto die bij iedereen past!

Betrouwbaar

De Ford F150 is betrouwbaar en gebouwd om zeer lang mee te gaan. Hij is gemaakt van een zeer sterke aluminiumlegering van militaire kwaliteit. Hierdoor is de truck zowel lichter als duurzamer dan voorgaande modellen. Het frame is daarnaast versterkt met staal van hoge sterkte voor extra duurzaamheid.

Comfortabel

De F150 is uitgerust met een groot aantal functies die het een comfortabele truck maken om in te rijden. Hij heeft een verstelbare luchtgeveerde stoel, zodat u altijd de perfecte positie voor uzelf kunt vinden. Hij heeft hiernaast een verwarmd stuur en een verwarmings, maar ook verkoelingsfunctie in de stoelen aan de voorzijde, wat uitstekend van pas komt bij het maken van een langere trip.

Technologisch geavanceerd

De Ford F150 wordt geleverd met een breed scala aan geavanceerde functies die het gemakkelijker en veiliger maken om te rijden. Hij heeft een Blind Spot Information System met Cross-Traffic Alert dat u waarschuwt als iemand zich in uw dode hoek bevindt en maakt gebruik van een Adaptive Cruise Control die automatisch uw snelheid aanpast om een veilige afstand tot de auto voor u te bewaren. Hiernaast is hij uitgerust met het SYNC® 3 infotainmentsysteem van Ford, dat spraakgestuurde bediening en een groot touchscreen bevat.

Capabel

De F150 is een krachtige truck die tot 13.200 kilo kan trekken. Hij heeft een laadvermogen van 3.270 kilo. Dit betekent dat hij met gemak grote klussen aankan, zoals het vervoeren van timmerhout of het verplaatsen van zware meubels. Hij kan dus met gemak al het materiaal vervoeren dat u nodig heeft voor een weekendje kamperen of een dag op het bouwterrein.

Als u op zoek bent naar een truck die alles aankan, zowel letterlijk als figuurlijk, dan is de Ford F150 zeker iets voor u. Lansauto.nl heeft een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen. Bezoek onze website en u zult zeker niet teleurgesteld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *