De voordelen van het dippen van je auto

Het dippen van je auto is niet iets nieuws. Het bestaat al meerdere jaren en wordt nog steeds veel gedaan. Het is dan ook een van de meest toegankelijke manier om je auto te voorzien van een gloednieuwe kleur. Hierdoor lijkt je auto zo goed als nieuw! Het dippen van je auto brengt vele voordelen met zich met aanzien van bijvoorbeeld het compleet overspuiten van je auto. Wat de concrete voordelen hiervan zijn lees je in deze blog.

1. Het is toegankelijk

Je zou het misschien niet zeggen, maar je kunt het dippen van je auto volledig zelf doen! Het is een hele gemakkelijke en toegankelijke manier om je auto te voorzien van een gloednieuwe kleur. Je kunt de dip online bestellen en zelf aanbrengen op je auto. De instructies worden meegeleverd en je kunt meteen aan de slag.

2. Goedkoop alternatief

Het volledig overspuiten van je auto is relatief duur in vergelijking met het dippen van je auto. Onder andere hierdoor maakt dit het een stuk toegankelijker. Een aanname is dat als je genoeg budget hebt om je auto over te laten spuiten, zul je ook wel genoeg budget hebben om je auto meteen in de juiste kleur te kopen. Daarom is dit een goed alternatief voor de mensen die graag wel een andere kleur auto hebben maar een relatief lager budget hebben.  

3. Het verwijderen van de dip

Dit is misschien wel een van de grootste voordelen. Doordat je auto wordt gedipt met vloeibaar rubber is de nieuwe kleur ook weer heel makkelijk te verwijderen als de kleur je toch niet bevalt. Door middel van het warm maken van de dip is het goed te verwijderen waardoor je auto weer de originele kleur terug krijgt. Hierdoor kun je eindeloos experimenteren met nieuwe kleuren en stijlen. Bij het overspuiten van de lak ligt dit net wat anders doordat je keer op keer de lak moet overspuiten en dus een andere onder kleur krijgt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *